HYGENIQ® Safe & Green Cleaning Solutions

05 februari 2020
Henri Elferink

Professionele schoonmaakoplossingen voor de zakelijke markt. Samen zorgen we voor een schonere wereld. 100% effectief, 100% veilig en 100% ecologisch.

HYGENIQ® Safe & Green Cleaning Solutions

Buurman blijft vertrouwd partner na naamsverandering HYGENIQ professional.

Buurman Facilitaire Producten ziet het als haar taak om uit te dragen dat ondernemen niet enkel een kwestie is van geld maar eveneens van waarden. Waarden zoals een gezonde en uitdagende werkomgeving, zorg voor het milieu en - internationaal gezien - mensen- en arbeidsrechten.

Maar sociaal of maatschappelijk gericht ondernemen is geen eenmalige actie: het is een traject. Daarom vindt Buurman het belangrijk om dit ook uit te dragen naar hun klanten en veilige en milieuvriendelijke producten aan te bieden. Zo worden de producten van HYGENIQ al een aantal jaren verkocht bij Buurman maar onder de oude vertrouwde namen: Ecodish, Ecoklin en Mekaniq. In 2019 en 2020 hebben er diverse veranderingen bij HYGENIQ plaatsgevonden: een nieuwe website, brochure, verpakking en een nieuwe overkoepelende naam: HYGENIQ Professional. De effectiviteit en het ecologisch en veilige karakter die u van de producten gewend bent alleen nu onder één herkenbare naam.

HYGENIQ is producent en leverancier van ecologische, circulaire en krachtige reinigingsmiddelen. Door de manier te veranderen waarmee we schoonmaken kunnen we invloed hebben op de toekomst van onze aarde veranderen. HYGENIQ wil een betere wereld voor de huidige en toekomstige generaties. Zij doet dit door een complete lijn 100% veilige, 100% effectieve en 100% ecologisch afbreekbare schoonmaakoplossingen te ontwikkelen. We leven met z’n allen op deze planeet. We zijn samen verantwoordelijk voor de aarde, de natuur en de wereld waarin onze kinderen en toekomstige generaties opgroeien. Deze moeten we zo schoon mogelijk houden – voor hen en onszelf.

Wil je meer weten over de reinigingsproducten van HYGENIQ bekijk dan eens de website of neem contact met ons op.

Archief