Macseis - Shorts

15 april 2020

Macseis - Shorts
Ondanks het virus dat door ons land woedt, gaan veel buitenwerkzaamheden vooralsnog gewoon door. Des te meer reden om deze werknemers adequaat te ondersteunen met professionele werkkleding. Een goede werkbroek is sterk, praktisch en ondersteunt de drager op alle mogelijke manieren. Vanuit die gedachte zijn de werkbroeken uit de Macseis-collectie ontworpen. Wij lichten er vandaag twee voor u uit: de Mactronic- en de Proneon-werkbroek.


Mactronic-werkbroek
Een hoog stretchniveau zodat de broek altijd goed zit en verstevigt daar waar nodig. De Mactronic zit als gegoten! De broek heeft een ergonomische snit en de kniesecties zijn versterkt. Bij de witte en zwarte uitvoering is er de mogelijkheid om de Macseis kniepads toe te voegen. Samengesteld met 92% polyester Powerdry en 8% spandex/elastaan heeft de broek een aantal handige eigenschappen. Wat vindt u bijvoorbeeld van de versterkte gereedschapszak, zijzak met rits, reflecterende strepen, verborgen ritssluiting en achterzakken met kleppen?


Proneon-werkbroek
De functionele Proneon-werkbroek biedt ergonomische hulp aan de rug en taille zodat de broodnodige steun wordt gegeven. De knieën worden versterkt met Cordura, wat ook wordt gebruikt in militaire kleding. Andere praktische eigenschappen zijn de iPhone-zak en een muntzak met rits. De werkbroek is stijlvol, mooi te matchen met de Proneon-werkschoenen en ontworpen voor hem en haar. Samengesteld met 50% katoen, 44% polyester PCA-Powerdry en 6% spandex/elastaan.


Korte of lange broek?
De Mactronic- en Proneon-werkbroeken zijn als lange en korte variant verkrijgbaar. Daarnaast zijn er de shorts uit de Macseis-collectie. 


50% korting op een bijpassende riem
Schaft u een werkbroek van Macseis aan? Dan ontvangt u nu 50% korting op een bijpassende riem! Verkrijgbaar als knit of van suède zijn de kleuren van de riemen een-op-een afgestemd op de kleuren van de broeken uit de collectie. 
 

Heeft u vragen naar aanleiding van deze producten? Onze klantenservice is bereikbaar  +31 541 55 13 27 of via info@buurman.eu


Archief