Bij Buurman Facilitaire producten staan we voor het leveren van facilitaire producten. Niet zomaar, want op tijd leveren, aanbieden tegen een aantrekkelijke prijs en steeds rekening houdend met uw wensen en eisen zijn voor ons dagelijks het uitgangspunt.
Elke dag kijken we voor onze klanten kritisch naar de mogelijkheden, naar alternatieven, naar verbeteringen. Voorop staan gebruiksvriendelijke en resultaatgerichte oplossingen voor u als afnemer.
Bij Buurman Facilitaire Producten zoeken we samen met u naar effectieve en efficiënte oplossingen. Of het nu om een koffie- of vendingautomaat gaat, producten voor eenmalig gebruik of milieu-vriendelijke schoonmaakmiddelen.
En als wij het hebben over een breed assortiment, dan horen disposables. schoenen & kleding, hygiëne, verpakkingen, koffie & catering en reinigingsproducten daar zeker bij.
Los van de producten besteden we ook stevige aandacht aan adviezen op maat. We kijken met u wat passende oplossingen zijn in uw situatie. Onze webwinkel geeft u uitgebreid beeld van wat er allemaal mogelijk is. Op tijd, op maat en betaalbaar.

Kort gezegd: "Buurman levert alle bedrijfsbenodigdheden.”

Assortiment

Uitgelicht

Watercooler Aquarius 2018 ACTIE
Watercooler Aquarius koud & ongekoeld
€ 185,00
Bekijk
Watercooler Quartz 2018 ACTIE
Watercooler Quartz koud & ongekoeld
€ 224,00
Bekijk
Watercooler Evolution 2018 ACTIE
Watercooler Evolution koud & ongekoeld
€ 291,00
Bekijk
Watercooler Aquarius (ww) 2018 ACTIE
Watercooler Aquarius koud & ongekoeld
€ 188,00
Bekijk